Rudhan Restaurants

Závodné stravovanie

Za účelom skvalitnenia svojich služieb zákazníkom sa rozhodli osloviť Vašu firmu a predstaviť svoju ponuku.


Základnou snahou našej produkcie je tvorba kvalitného, plnohodnotného jedálneho lístka so zameraním na výrobu jedál s vysokou energetickou hodnotou s dobrou vitamínovou a bielkovinovou základňou. Snažíme sa o výber kvalitných surovín a tovarov o ich bezchybné spracovanie, ochutenie a dodanie na Váš stôl.

 

Suroviny a výroba

Suroviny sú dodávané do výroby v čo najkratšom čase pred samotným spracovaním aby sa zabezpečila čo najväčšia čerstvosť surovín a tovarov. Výrobné priestory reštaurácie sú hygienicky v bezchybnom stave a zodpovedajú normám HACCP všetkým predpisom podľa zákona NR SR č. 126/2006 čo potvrdil REGIONÁLNY ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA vo svojom rozhodnutí.

Pri manipulácií s požívatinami sú len pracovníci so zdravotným preukazom ktorí sú náležite poučený o predpisoch a normách HACCP.

DIGESTIVEHEALTH- Healthy eating for people w food allergies_iStock_000014341028Small
Nakupované suroviny sú výlučne od vybraných dodávateľov, ktorí spĺňajú vysoký štandard kvality.

  • Kvality surovín
  • Kvality dopravy
  • Kvality uskladnenia
  • Kvality kontroly HACCP

 

Tvorba jedálneho lístka /Denné Mennu/

Jedálny lístok sa tvorí zo širokej ponuky jedál cca 500 jedál ktoré sa počas roka obmieňajú a prispôsobuje sa požiadavke odberateľa.

Jedálny lístok denného menu obsahuje:

    1. Dva druhy polievky
    2. Štyri druhy mäsitých jedál
    3. Jeden druh bezmäsitého jedla

Jedálny lístok počas víkendu obsahuje:

    1. Jeden druh polievky
    2. Jeden druh mäsitého jedla
    3. A jedlá na objednávku z jedálneho lístku

Jedlá ktoré Vám ponúkame neobsahujú :

    1. Konzervačné látky
    2. Chemické farbivá
    3. Chemické zvýrazňovače chuti

Jedno denné menu obsahuje – stravná jednotka:

    1. Polievku ( podľa výberu )
    2. 2x chlieb
    3. Hlavné jedlo ( podľa výberu )
    4. Vhodný nápoj ( studený – teplý )

Jedno večerné menu obsahuje – stravná jednotka:

    1. Polievku ( podľa výberu )
    2. 2x chlieb
    3. Hlavné jedlo ( podľa výberu )
    4. Vhodný nápoj ( studený – teplý )

Pre trojsmenné prevádzky zabezpečujeme:

    1. Hĺbkovo mrazené jedlo
    2. Chladené jedlo

zavodne

zavodne2

 

Výdaj stravy

Vydávanie jedál vo Vašich priestoroch vieme zabezpečiť aj našimi vlastnými pracovnými silami. /podľa dohody odberateľa a dodávateľa/

Doprava

 


Firma zamestnáva zamestnancov so zníženou pracovnou schopnosťou, čo je výhoda pre veľkoodberateľov.

Oslovte nás!